Inovatie

Inca de la infiintare am utilizat intreaga noastra curiozitate intelectuala si pasiune pentru creatie in rezolvarea in mod inovativ a provocarilor generate de activitatile specifice managementului ambalajelor si deseurilor de ambalaje.

In mod constant in functie de cerintele legale si dezvoltarile tehnologice am dezvoltat solutii menite sa creasca gradul de performanta al managementului ambalajelor si deseurilor de ambalaje in Romania.

Daca in anul 2004 colectarea separata a deseurilor de ambalaje functiona doar in zona industrial-comerciala, intr-un mod precar si empiric, cea mai mare parte a deseurilor de ambalaje ajungand pe gropile de gunoi astazi datorita solutiilor adoptate si investitiilor facute de catre Eco-Rom Ambalaje peste 9 milioane de locuitori au acces la infrastrucutra de colectare separata.

Concomitent Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat campanii si programe masive de educare si informare a consumatorilor introducand pentru prima oara un manual de mediu in scolile din Romania.

In relatia cu industria romaneasaca prin implementarea unor instrumente de monitorizare a infrastructurii de colectare  la nivel national precum si a gradului de accesare a acesteia, prin modelarea sistemelor de colectare in functie de specificul socio-economic al regiunilor din Romania, prin elaborarea unor sisteme performante de gestionare a datelor, prin introducerea raportului privind emisiile de CO2  precum si prin elaborarea unor programe de prevenire a generarii de deseuri Eco-Rom Ambalaje s-a pozitionat ca un INOVATOR in domeniul sau de activitate.

Misiunea Eco-Rom Ambalaje

“Misiunea noastra este reciclarea deseurilor de ambalaje astfel incat Dumneavoastra sa va bucurati de deplina libertate in alegerea solutiilor de ambalare pentru produsele pe care le produceti si comercializati.

Noi lucram pentru a elimina orice bariera sau restrictie pe intreg lantul ambalajului contribuind astfel la dezvoltarea afacerii Dumneavoastra.”

citeste mai mult

UntitledInca din anul 2004, concomitent cu eforturile depuse in construirea unui sistem national durabil si performant capabil sa asigure si sa garanteze industriei romanesti precum si autoritatilor statului atingerea obiectivelor legale de valorificare si reciclare, Eco-Rom Ambalaje a dezvoltat constant portofoliul de servicii oferite clientilor sai. citeste mai mult

error: Content is protected !!